Новини

Друга антипіратська конференція «Чистого неба» в рамках KMW відбудеться 19 вересня

3 липня 2018, 12:29

19 вересня 2018 року Ініціатива «Чисте небо» проведе другу конференцію «Боротьба з піратством в Україні: Що зроблено – Що робити. 2018». Захід відбудеться в рамках VIII міжнародного форуму KMW 2018. 

До заходу залучатимуть правовласників аудіо-візуального контенту, а також юристів українських та міжнародних компаній з метою конструктивного діалогу для спільного прийняття рішень про майбутні дії з захисту авторських та суміжних прав. 

«За ці 12 місяців багато чого змінилося», – каже керівник «Чистого неба» Катерина Федорова. – «Вперше за зверненням правовласника український Інтернет-хостер заблокував піратський сайт. Gemius почав проводити окремий моніторинг за списком blacklists.org.ua. Американська ініціатива проти злочинності в інтернеті TAGрозширилася у Європу. Уже рік працює сервіс щомісячної публікації урлів сайтів, що порушують права інтелектуальної власності, blacklists.org.ua – і почав працювати новий сервіс: публікація списку провайдерів ТБ послуги, до яких є претензії у правовласників (також на blacklists.org.ua). Час ставити нові цілі. Ми хочемо поговоритипро це з усіма, для кого актуальним є захист права інтелектуальної власності».  

Планується обговорити, як питання захисту інтелектуальної власності представлені в українському законодавстві зараз, і що це дає українському бізнесу. Доповідачі дадуть практичні поради, як боротися з піратством: від моніторингу порушень і оцінки збитків до співпраці з дотичними до процесу організаціями. Будуть надані рекомендації по роботі з силовими структурами і державними організаціями. 

Детальна програма та спікери конференції будуть оголошені пізніше.

Конференція для правовласників відбудеться 19 вересня, з 14:00 до 17:00, за адресою: Hyatt Regency Kyiv, вул. Алли Тарасової, 5, конференц-зал Paris.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті та Facebook-сторінці медіафоруму.