Новини

Програма II Конференції «Боротьба з піратством в Україні: Що зроблено – Що робити. 2018» в рамках KMW

16 серпня 2018, 12:28

19 вересня в рамках KYIV MEDIA WEEK 2018 відбудеться конференція для правовласників. У програмі конференції будуть обговорені результати боротьби із порушенням права інтелектуальної власності у 2017-2018 роках:

  • Дослідники – про відвідуваність піратських сайтів. Презентація результатів дослідження українського інтернет-споживача «Де, як і чому споживають нелегальний контент». Аналіз трафіку. Шлях краденого контенту по піратським ресурсам. 
  • Правовласники – аналіз потенційних збитків правовласників через піратство. 
  • Кіберполіція – про заходи з попередження порушення права інтелектуальної власності.
  • Провайдери – про існування на ринку нелегальних «конкурентів». 
  • Рекламодавці – про розміщення реклами на легальному і піратському контенті. 
  • Представники системи грошових платежів – про платні піратські сервіси та блокування платежів зловмисників.
  • А також пошукові системи, дошки оголошень та інші учасники екосистеми піратства – про результати співпраці з правовласниками,плани на наступний рікта нові типи піратського бізнесу.

Конференція відбудеться 19 вересня 2018, з 14:00 до 17:00 у Hyatt Regency Kyiv (вул. Алли Тарасової, 5) у конференц-залі Paris. 

Організатор – Ініціатива «Чисте небо». До заходу залучатимуть правовласників аудіо-візуального контенту, а також юристів українських та міжнародних компаній з метою конструктивного діалогу для спільного прийняття рішень про майбутні дії з захисту авторських та суміжних прав.

Реєстрація гостей конференції на особливих умовах можлива до 23 серпня 2018 за посиланнямПросимо звернути Вашу увагу, що кількість місць обмежена. Після подачі заявки на участь необхідно отримати підтвердження організаторів.

На KYIV MEDIA WEEK 2018 очікується ще більше зарубіжних гостей та спікерів, офіційних делегацій Кореї, Китаю, Молдови, США та інших країн світу, а також спеціальнызаходи від партнерів форуму – провідних українських та міжнародних компаній. KYIV MEDIA WEEK 2018 відбудеться 17-21 вересня 2018 року в Hyatt Regency Kyiv (Київ, Україна).

Ознайомитися з програмою форуму можна на офіційному сайті KMW, а слідкувати за свіжими новинами – на сторінці форуму в Facebook.