Новини

SMALL WORLD. BIG IDEAS 2018: стали відомі імена фіналістів!

27 серпня 2018, 13:09

Раді познайомити вас із п'ятіркою фіналістів конкурсу розважальних форматів SMALL WORLD. BIG IDEAS. Зовсім скоро, 17 вересня, вони особисто представлять свої креативні ідеї на KYIV MEDIA WEEK, де виборюватимуть звання кращого з кращих, а також – цінні призи від партнерів проекту.

На конкурс SMALL WORLD. BIG IDEAS 2018 було подано близько 40 заявок в жанрі non-scripted entertainment show від учасників з різних країн, включаючи Україну, Білорусь, Іспанію.

Максимально відкритий формат конкурсу, котрий дозволяє представити ідею в будь-якому вигляді – від письмовій задумки до готового продукту, що вже вийшов в ефір, – дав можливість проявити себе людям найрізноманітніших професій. Серед учасників, звичайно, були представники індустрії – режисери, сценаристи, продюсери, але також – і ті, хто раніше не мав жодного стосунку до виробництва контенту: наприклад, маркетологи та навіть пенсіонерки.

В першу чергу оцінювались яскравість, креативність та оригінальність ідеї. Також враховувалися такі фактори як потенціал створення циклу, універсальність (в контексті можливості адаптації формату на різних територіях світу), трансмедійність тощо.

Фіналістами IV конкурсу ідей розважальних форматів SMALL WORLD. BIG IDEAS стали:

  • Віктор Булига (Україна) – проект «Брат за брата, сестра за сестру»
  • Андрій Бабкін (Україна) – проект F*ck-up and win!
  • Jokin Etcheverria (Іспанія) – проект President Me
  • Павло Лінєвич (Україна) – проект «Син маминої подруги»
  • Євгенія Зінько (Україна) – проект «Клуб "Заодно"»

Фінал конкурсу відбудеться 17 вересня на KYIV MEDIA WEEK (готель Hyatt Regency Kyiv), та буде проходити в форматі відкритого для усіх учасників KMW пітчингу, в ході якого фіналісти особисто презентуватимуть свої ідеї міжнародним експертам та партнерам проекту.

За результатами фінального раунду буде визначено переможця, який отримає унікальні можливості для професійного розвитку, а його формат – путівку в світ. Партнер SMALL WORLD. BIG IDEAS, міжнародна дистриб'юторська компанія Small World IFT (США), стане ексклюзивним дистрибутором формату-переможця на міжнародному ринку та представлятиме його на всіх основних міжнародних ринках контенту. Міжнародний партнер конкурсу та KMW – MIPCOM (Франція) подарує переможцю конкурсу бейдж учасника найбільшого міжнародного ринку аудіовізуального контенту MIPTV та MIPFormats 2019. Крім того, тревел-партнер KMW – компанія КИЙ АВІА забезпечить переможцю переліт і проживання у Франції на період його участі у Канському ринку. А ще одним цінним призом для нього стане квадрокоптер DJI Mavic Pro Platinum від компанії «Цитрус» – інноваційного партнеру проекту.

Організатор конкурсу, компанія Media Resources Management, бажає успіху всім фіналістам! А чий саме формат полетить у Канни – дізнаємося вже за три тижні.

За новинами конкурсу SMALL WORLD. BIG IDEAS 2018 та іншими анонсами медіафоруму стежте на сайті й офіційній Facebook-сторінці KYIV MEDIA WEEK.