Новини

Вечірка KMW 2018: вино, спілкування і пісні Zdob si Zdub

11 вересня 2018, 13:29

Організатори KYIV MEDIA WEEK, компанія Media Resources Management, раді запросити всіх учасників, партнерів та гостей KMW на вечірку VIII міжнародного медіафоруму, яка відбудеться 18 вересня в ресторані Guramma.

Один з кращих київських ресторанів Guramma, відомий своїми стильними інтер'єрами, прекрасним видом на Дніпро та вишуканою азійською кухнею, чекає на гостей KMW, починаючи з 20:00. Його двері відкриті абсолютно для всіх учасників медіафоруму, незалежно від того, чи придбали вони бейдж на будь-який один або відразу на всі дні заходу.

Вечірка KMW 2018 – це багато хорошої музики, смачного вина, коктейлів і закусок, ефективного нетворкінгу та просто приємного спілкування зі старими й новими друзями, а також, безумовно, відмінного настрою. За останній, зокрема, відповідають давні друзі KMW та алкогольні партнери вечірки – всесвітньо відомі бренди Finlandia та Jack Daniels, які пригостять гостей своїми фірмовими коктейлями.

Офіційний партнер вечірки – національний бренд «Вино Молдови. Жива легенда». Під цим брендом об'єдналися кращі винороби Молдови – держави, яка навіть своїми обрисами на мапі нагадує гроно винограду. Свою глобальну місію вони бачать не лише в збереженні й розвитку древніх виноробних традицій Молдови, але також у формуванні комплексного образу країни – з її багатою культурою, історією та традиціями. Гості KMW – творчі й креативні люди, відкриті всьому новому і здатні по достоїнству оцінити якісні напої, – в рамках спеціальної дегустації зможуть познайомитися оригінальними купажними винами молдавського теруару, що завойовують світ. А протягом всієї вечірки вони зможуть просто насолоджуватися смаком молдавського ігристого, білого, червоного, розе від кращих винних брендів країни: Purcari, Bostovan, Mimi, Vartely, Albastrele, Cricova.

Слоган вечірки – Rock with FILM.UA & Zdob si Zdub! Виступ найпопулярнішої групи Молдови, який відбудеться за підтримки партнера KMW 2018 – FILM.UA Group дасть гостям можливість повною мірою відчути енергетику цієї країни. Zdob si Zdub – яскраві і драйвові учасники «Євробачення 2005», які відкривали концерти таких світових зірок як Red Hot Chili Peppers, Емір Кустуріца та No Smoking Orchestra, Korn, Linkin Park і багатьох інших. 

А за український колорит на заході буде відповідати проект «Спадок»У минулому році його атмосферні ролики, присвячені українській культурі та традиціям, побачили більше 2,5 мільйони людей, адже саме цей проект відкривав «Євробачення 2017» у Києві. Творці музики для проекту «Спадок», Марія Квітка і Анастасія Полетнєва, заспівають на вечірці KMW під сет від відомого київського діджея DJ Khoroshyi. Гості вечора зможуть почути нове звучання давніх українських пісень. Крім вже відомих композицій з першого сезону проекту, вперше прозвучить пісня, написана спеціально для нового сезону «Спадок. Весілля», над створенням музики для якого також працює DJ Khoroshyi.

Яскраві враження від вечірки KMW 2018, без сумніву, залишаться надовго. А освіжити їх у пам'яті можна буде, подивившись на ефектні фото зроблені в спеціальній 3D-фотозоні від інноваційного партнера вечірки й фахівця з яскравих ідей та незабутніх вражень – національної мережі магазинів гаджетів і аксесуарів «Цитрус».

Вечірка VIII міжнародного медіафоруму стартує 18 вересня о 20:00 в ресторані Guramma (Дніпровський узвіз, 1). Вхід – за бейджами KYIV MEDIA WEEK 2018. Дрес-код – коктейльний. 

Організатори KMW 2018 бажають усім гостям заходу відмінного настрою та прекрасного вечора!

KYIV MEDIA WEEK відбудеться 17–21 вересня 2018 року в Hyatt Regency Kyiv (Київ, Україна).

За анонсами подій KMW 2018 стежте на нашому сайті та офіційній Facebook-сторінці.