Новини

III конференція для правовласників «Боротьба з піратством в Україні: 5 «навіщо» та результати боротьби з крадіжкою контенту» на KMW 2019

12 серпня 2019, 11:46

Боротьба з крадіжкою контенту в Україні – процес безперервний, довготривалий, але перспективний та економічно виправданий. Ми вже однозначно в цьому переконались, і хочемо поділитись досвідом з іншими учасниками ринку, щоб разом посилити роботу та прискорити цей непростий шлях. Нами було сформульовано 5 «навіщо» у боротьбі з піратством:  

- навіщо правовласники борються з піратством, і який дохід вони при цьому зберігають (не втрачають); 

- навіщо рекламодавці, банки та інший бізнес виступають проти крадіжок інтелектуальної власності, і що вони від цього отримують; 

- навіщо українській державі боротися з піратством, які цілі перед нами стоять; 

- навіщо міжнародна спільнота бореться з піратством та що це дає світовій економіці;

- навіщо користувач (в Україні та за кордоном) споживає нелегальний контент, чому це відбувається, і що з цим робити.

Про все це ми поговоримо на KYIV MEDIA WEEK 17 вересня з 14:00 до 17:00 в конференц-залі London, Hyatt Regency Kyiv, на III конференції для правовласників «Боротьба з піратством в Україні: 5 «навіщо» та результати боротьби з крадіжкою контенту».

Цей захід є майданчиком для власників бізнесу, юристів українських та міжнародних компаній та всіх, кого стосується тема захисту права інтелектуальної власності. На ньому ви зможете отримати практичні поради, долучитися до  конструктивного діалогу, прийняти спільні рішення стосовно майбутніх дій. 

Організатор – Громадська спілка «Ініціатива Чисте небо», створена з метою розвитку легального аудіовізуального контенту і боротьби з порушенням права інтелектуальної власності.

Для гостей конференції для правовласників діють спеціальні умови реєстрації на KMW. Подайте заявку на участь до 30 серпня 2019, заповнивши спеціальну форму за посиланням, та очікуйте лист-підтвердження від організаторів. 

Слідкуйте за новинами медіафоруму на www.kyivmediaweek.com та на офіційній Facebook сторінці KMW.