Новини

Оголошено попередню програму конференції «Телебачення як Бізнес – 2019»

9 вересня 2019, 12:34

Конференція «Телебачення як Бізнес», організована Індустріальним Телевізійним Комітетом, відбудеться у третій день міжнародного медіафоруму KYIV MEDIA WEEK  18 вересня 2019 року в готелі Hyatt Regency Kyiv. 

Десятий рік поспіль конференція «Телебачення як Бізнес» є майданчиком для публічного обговорення лідерами та фахівцями аудіовізуального та медіаринків актуальних проблем галузі та шляхів до їхнього розв’язання, обміну досвідом успішної реалізації та ефективного управління медіапроектами. Учасники конференції, разом із провідними експертами, мають нагоду дослідити успіхи та поразки різноманітних проектів та ініціатив на прикладі реальних кейсів та у контексті ринкових механізмів. 

Традиційно конференція розпочнеться самітом медіалідерів за участю керівників найбільших медійних компаній України (про склад учасників буде повідомлено додатково). Під час першої секції буде презентовано дослідження Nielsen Digital Consumer Survey, що реалізовується в межах міжнародного проекту компанії та вперше охопив територію України. Окрім того, провідні експерти презентують актуальні кейси рекламного ринку та поділяться досвідом їхнього успішного втілення.

Другу секцію конференції відкриють доповіді на тему кодування сигналу супутникових телеканалів від Ярослав Пахольчука (виконавчого директора, члена правління групи «1+1 медіа», директора напрямку платного телебачення) та аналіз трендів ТВ-ринку в 2019 р. і прогнози його розвитку в 2020 р. від Андрія Партики (генерального директора Ocean Media). Обговорювати ці та інші важливі теми доповідачі продовжать вже у якості модераторів двох наступних дискусій. 

Провідні топ-менеджери ринку, представники сейлз-хаусів та агентств проаналізують ситуацію на ТВ-ринку, його розвиток, тренди й визначальні фактори на 2020 р. До дискусії зокрема долучаться: Андрій Партика (генеральний директор Ocean Media), Валерій Варениця (комерційний директор селз-хаусу «ПЛЮСИ»), Андрій Андрющенко (генеральний директор, IPG Mediabrands Ukraine, Razom Communication), Антон Зінченко (генеральний директор, Evident Media), Юлія Бучак (керуюча директорка, OMD Media Direction Ukraine), Олександр Гороховський (генеральний директор, Dentsu Aegis Network Ukraine), Андрій Рибкін (Media Shared Practices Director, Publicis Groupe Ukraine) та Дмитро Дутчин (комерційний директор, Space Media).

Друга панельна дискусія буде присвячена актуальним проблемам, успіхам і тенденціям дистрибуції платного ТБ (PAY TV) в Україні. Секція пройде за участю: Ярослава Пахольчука (виконавчого директора, члена правління групи «1+1 медіа», директора напрямку платного телебачення), Федора Гречанінова (директора зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна»), Антона Дзюбенка (генерального директора компанії «Воля»), Юлії Трибушної (директорки дивізіону Digital і PayTV, StarLightMedia), Миколи Фаєнгольда (комерційного директора дивізіону Digital і PayTV , StarLightMedia). 

Ознайомитися з деталями програми та  списком доповідачів можна на сайті конференції. В рамках підготовки до заходу можливі зміни й доповнення до програми, про що інформація буде поширена заздалегідь. 

Реєстрація на захід та оплата участі проходить через сайт KYIV MEDIA WEEK.

З усіх питань, які виникають щодо участі та організації заходу, звертайтесь, будь ласка, за телефоном +380 44 353-13-98 або на електронну адресу tetiana.ilchuk@itk.ua