Новини

Новий світ – нові виклики! Оголошено подробиці проведення 10-го міжнародного медіафоруму KYIV MEDIA WEEK

15 липня 2020, 13:33

14 вересня відбудеться головна медійна подія України - KYIV MEDIA WEEK. Global Marathon, який організовує компаніяMedia Resourсes Management за підтримки Українського Культурного Фонду.

Відзначаємо 10-річчя KYIV MEDIA WEEK у форматі міжнародного онлайн марафону про тренди і перспективи аудіовізуальної індустрії в Україні та світі. У 2020-му році усі ми опинилася перед небаченими досі викликами, тож саме час сформувати актуальні візії, зрозуміти нові правила гри в індустрії та віднайти антикризові рішення для сталого розвитку медіаринку.

KMW Global Marathon представить ексклюзивну аналітику найбільших медіаринків від Азії до Південної Америки від провідних міжнародних агентств та медіаплатформ: K7 Media, C21 MediaAmpere Analysis, Prensario International; найсвіжіші дослідження українського аудіовізуального сектору від Media Business Reports (MBR); тематичні панельні дискусії за участі представників ключових українських та іноземних медіакомпаній, прямі включення авторитетних експертів з різних куточків світу, inspіration talks від зірок індустрії. Традиційно, програма KMW максимально охоплює всі сфери сучасного медіабізнесу: кіно, ТБ, формати, серіали, анімацію, digital-технології, дитячий контент, законодавство, унікальні можливості української медіаіндустрії, міжнародну копродукцію та багато іншого.

Усі охочі матимуть змогу взяти участь у марафоні безкоштовно (за умови попередньої реєстрації), а згодом – отримати ексклюзивні аналітичні дослідження та огляди аудіовізуальних індустрій України та ключових територій світу, що спеціально розробляються напередодні KMW GM, у зручному форматі white paper.

Катерина Удут, директорка MRM: «Цього року KMW відбудеться вже вдесяте, і ми планували провести його особливо масштабно, зібравши для святкування нашого ювілею друзів та партнерів з усього світу у Києві. Однак, реальність вносить свої корективи, і нам, як і більшості індустріальних майданчиків, довелось піти в онлайн, трансформувати формат та програму форуму відповідно до нових умов. Місія KMW залишається незмінною: розвиток української медіаіндустрії та налагодження співпраці між представниками аудіовізуальної сфери з усього світу. Концепт Global Marathon обрано також не випадково. Протягом одного дня ми плануємо крок за кроком, рухаючись разом із сонцем по земній кулі, завдяки унікальній експертизі наших партнерів, дізнатись про стан речей медіаринку на кожній із територій: Азія, Східна Європа, Західна Європа та Великобританія, США та Канада, Латинська Америка... Хіба можливо було б здійснити таку подорож за один день у звичайному світі? Так, індустрія зараз переживає не найкращі часи, але в наших силах об’єднатись з колегами з усіх континентів для обговорення ситуації та пошуку антикризових рішень. Тому запрошую усіх доєднатись до KMW Global Marathon. Також висловлюю особливу подяку Українському Культурному Фонду, завдяки підтримці якого цьогорічний форум зможуть віртуально відвідати усі охочі та абсолютно безкоштовно».

Юлія Федів, виконавча директорка УКФ: «Український культурний фонд підтримує KYIV MEDIA WEEK у межах програми «Знакові події». Власне, такими масштаби форуму і є, адже протягом десятьох років він формує тренди, порушує важливі питання, збирає велике коло однодумців і представників аудіовізуальної індустрії. Нам, як державній інституції, буде цікаво дізнатись думки учасників KYIV MEDIA WEEK щодо подолання глобальної кризи, яка спіткала культурні та креативні індустрії. Переконана, ми почуємо чимало оригінальних ідей, які стануть підґрунтям для подальших ефективних рішень».

Сайт: https://kyivmediaweek2020.com/

KYIV MEDIA WEEK Global Maraton підготовлено компанією MRM за підтримки Українського культурного фонду. Позиція Українського культурного фонду може не збігатись з думкою авторів. 

Media Business Reports (MBR) є головним інформаційно-аналітичним партнером KMW Global Marathon та платформою онлайн-трансляції форуму. 

Генеральний партнер KYIV MEDIA WEEK Global Marathon – Канал «Україна»


Стежте за нашими новинами в соцмережах: Facebook, Instagram.